Ünnepi Ajándékok, Amiket Szülők és Babák Imádni Fognak

A babák számára való vásárlás szuper móka... de trükkös is! Nem csak az a probléma, hogy nem kérdezheted meg a babát, hogy mit szeretne, hanem annyi lehetőség van a baba ajándékok között, hogy nehéz eldönteni, mi lesz a tökéletes ajándék. Ugyanolyan kihívást jelent: egyedi és hasznos ajándékokat találni a várandós szülőknek és az újdonsült anyukáknak és apukáknak ebben a szezonban. Segítségül összeállítottuk a végső ajándék-kalauzt. Boldog vásárlást!

Baba Ajándék GyIK
Baba ajándékot keresel? Mielőtt elkezdenél böngészni az online kiskereskedőket vagy kóborolni a bababoltok és nagyáruházak folyosóin, jó ötlet ajándék-vásárlási tervet készíteni. Első lépés: Tudd meg a kicsi méretét. (Azért, mert egy baba mondjuk 3 hónapos, még nem jelenti azt, hogy automatikusan beleférne a 3 hónapos rugdalózóba, amit éppen kinéztél) Következő lépés: Ha játékot vesel, gondosan olvasd el a címkét/utasítást. Mindegyiket életkor szerint osztályozzák, figyelembe véve a fulladás vagy biztonsági kockázatokat, valamint azt, hogy a gyereknek milyen fizikai és kognitív készségekre van szüksége a játékhoz. Végül élvezd a vásárlást! További segítségért olvass tovább!

Milyen ajándékok jók egy újszülött baba számára?
Mindig jó ötlet megkérdezni a friss szülőket is, hogy mi az amire szükségük van, mi az amit még nem tudtak beszerezni, hogy ne csak egy ajándék legyen a sok közül, hanem hasznos is legyen. Ha mégis úgy döntesz, hogy magad keresel ajándékot, itt van néhány mindig értékelendő újszülött baba ajándék:

Organikus bodyk
Ajándékutalványok

Vásárlás közben tartsd észben a biztonsági aggályokat. Tudj meg többet arról, milyen ajándékokat kell kerülni a babák számára!


Milyen ajándékkal lepd meg barátnőd, aki éppen most szült?

Bár az újszülötteknek szánt ajándékok mindig örömmel fogadottak, a gondosan kiválasztott ajándékok az új szülők számára igazán nélkülözhetetlenek! Bárhogy is döntesz, ne felejtsd el, soha ne ugorj be váratlanul ajándékkal a kezedben. A friss szülők ilyenkor nagy átmenet idején vannak és most semmilyen meglepetésre nincs szükségük! Mindig kérdezd meg, szükségük van-e valamire, mielőtt megérkeznél (Pszt: Kávé a kézben mindig jó ötlet!) Néhány tökéletes ajándék, amit adhatsz egy olyan barátnak, aki éppen most hozta világra kisbabáját:

  • Főzésre kész ételek
  • Bevásárlás
  • Reggeli finomságok
  • Ételfutár ajándékutalványok
  • Bármi ehető!
  • Szoptatásbarát otthoni ruházat
  • Szülés utáni termékek
  • Relax ajándékcsomag

Kell-e ajándékot vinni, amikor meglátogatsz egy újszülött babát?

Bár nincsenek kötelező ajándékok, mindig kedves dolog egy kis valamit hozni vagy az újszülöttnek, vagy az új szülőknek - vagy mindkettőnek -, amikor látogatást teszel a kórházban vagy otthon a friss családnál. És ne hagyd, hogy az "ajándék" szó beijesszen! Az élelem (és az ajándékok) mindenféle fajtája nagyra van értékelve... akár a kávé is!

Hol találok több információt és ötletet a babáknak szánt ajándékokról?

Nem kell egyedül kigondolnod a nagyszerű ajándékötleteket a babáknak! Tovább olvashatsz mindenféle ajándékötletért - a babajátékoktól a legjobb baba könyveken át az új és várandós szülőknek szánt ideális ajándékokig a következő blogunkban!

Megjegyzések